Hotel Bahia Calpe – cycling naseizoen

Costa Blanca
Calpe

Hotel Bahia Calpe is de uitvalsbasis aan de Costa Blanca voor Sunweb Cycling in 2017. Dit volledig vernieuwde 4 sterren hotel ligt vrijwel aan het strand en heeft een zeer unieke bar en zwembad op het dak van het hotel met uitzicht over zee! Ideaal om na het fietsen de benen wat rust te gunnen.

De Costa Blanca is voor vele fietsliefhebbers de ideale uitvalsbasis voor een schitterende fietsvakantie. Het milde klimaat, prachtige, heuvelachtige binnenland, veilige en autoluwe wegen maken van de Costa Blanca een paradijs voor fietsers.

Elke winter gaan bijna alle professionele wielerteams op stage naar de Costa Blanca. Het adembenemende binnenland leent zich perfect voor een voorjaarsstage, de klimmetjes zijn niet te steil, maar eerder golvend, zodat je niet zwaar getraind hoeft te zijn om van dit prachtige landschap te genieten.

Calpe is bij uitstek het geliefde trainingscentrum van de top wielerploegen in de wintermaanden. Deze levendige badplaats wordt gekenmerkt door de hoge rots die uitsteekt in zee en van kilometers ver te zien is. Het gezellige centrum, vele barretjes en mooie zandstrand maken van Calpe een fantastische plek aan de Middellandse Zee.

Nieuw voor 2017 zijn de Sunweb (PRO) Cycling Centers in de verschillende cycling hotels van Sunweb. Deze centers zijn uitgerust met de Team Sunweb fietsen (Giant), die je kunt huren tijdens jouw verblijf. De fietsen worden perfect onderhouden door onze gepassioneerde servicemonteurs.

Wil je graag een Garmin GPS unit gebruiken? Geen probleem! Onze crew geeft je met plezier uitleg over het gebruik van dit toestel. De reeds ingeladen trainingstochten van UCI World Tour Team Sunweb krijg je er gratis bij.

Je hebt de keuze uit deze modellen:
Mannen:  Giant TCR Advanced Team Sunweb Edition (S-M-L-XL)
Vrouwen: Liv: Envie Advanced Team Sunweb Edition (XXS-XS-S-M)

Frame: Carbon
Group: Shimano Ultegra
Front: 36/52
Rear:  11 x 30 – 11 speed

De huur van de fiets is tegen een dagprijs die automatisch wordt berekend obv de duur van jouw verblijf. Deze hoogwaardige fietsen kan je huren voor €15 per dag (8 daags verblijf wordt dan 6 x 15= € 90).
Je hebt deze fiets ter beschikking tijdens de volledige duur van jouw reis (aankomst- en vertrekdagen niet meegerekend). Je kunt de fiets elke dag in het Cycling Center inleveren.
Per fiets wordt een borg gevraagd.

Eigen fietstransport
Wil je liever jouw eigen fiets meenemen, dan heeft Sunweb de ideale oplossing voor jou. Sunweb werkt exclusief samen met Travel-light voor het transport van fietsen. Na het maken van jouw boeking neemt Travel-light contact met je op. Jouw fiets wordt bij jou in de buurt (thuis of fietswinkel) opgehaald 4 dagen voor afreis.
Je moet de fiets wel inpakken in een fietsdoos, te verkrijgen via jouw fietsenmaker.
1 dag voor aankomst op de bestemming staat jouw fiets in het Sunweb Cycling Center.
Voor de terugreis geldt het omgekeerde.
Deze service kun je boeken voor € 130 (per fiets) in stap 2 van jouw boeking.

Begeleide tochten
Wil je je liever niet bezig houden met het uitstippelen van routes en ontdek je liever de streek onder begeleiding van zeer ervaren fietsbegeleiders? Boek dan de optie ‘Begeleide fietstochten’. Onze crew neemt je mee om de mooiste plekjes van de streek te tonen. De fietsgroepen worden ingedeeld op fietsniveau, zodat je op jouw niveau mee kunt rijden.

5 x per week starten de begeleide wielertochten aan het Sunweb Cycling Center.
De tochten starten om 9:30 uur en variëren tussen verschillende afstanden.
Fietsen in een groep betekent natuurlijk aanpassen aan de snelheid van de groep. Er worden 2 tot 3 verschillende groepen gemaakt die ingedeeld worden in snelheid en afstand. Mocht er onderweg iets gebeuren dan krijg je de pechservice er gratis bij. Meer informatie over het programma krijg je bij aankomst.
De optie ‘begeleide tochten + pechservice’ kost € 50 (voor de volledige duur van jouw verblijf). Blijf je dus 2 weken, dan krijg je de tweede week de begeleide tochten er gratis bij.

Reisinformatie

  • Aanvang: 04/10/2017
  • 4 dagen
  • 4 personen
  • Vliegen
v.a. € 489,-
Bekijk bij de aanbieder!

Deel deze aanbieding: