Hotel Occidental Jandia Playa

Fuerteventura
Jandía Playa

Mooie witte stranden, heerlijk weer en genieten in een luxe hotel? Het kan allemaal als je kiest voor een vakantie in selections Hotel Occidental Jandia Playa. De faciliteiten zijn hier zo uitgebreid, zodat werkelijk iedereen zich hier kan vermaken. Van de kinderen in de kidsclub, tot aan volwassenen in het wellnesscenter! Hou je van een strandwandeling? Dan hoef je eigenlijk alleen nog maar de deur uit te lopen.

Je verblijft hier in een mooie, moderne kamer met een zeer ruime badkamer. Na een heerlijke dag aan het mooiste zandstrand van Fuerteventura kun je genieten van het uitgebreide diner in het Corralejo Buffet restaurant. Alhoewel je tussendoor ook lekkernijen kunt proberen in het Morro Jable Snack restaurant. Uiteraard zijn er ook meerdere barretjes te vinden, zodat je favoriete drankje nooit ver weg is.

Liefhebbers kunnen zich uitleven op de tennisbaan of in de fitnessruimte. Maar als je liever niets doet, is er toch vermaak te vinden. Het animatieteam is de hele dag actief bezig en de nachtclub is een ideale plek als je na een heerlijke, zonnige dag nog een dansje wilt wagen op de dansvloer.

Reisinformatie

  • Aanvang: 21/12/2017
  • 4 dagen
  • 3 personen
  • Vliegen
v.a. € 559,-
Bekijk bij de aanbieder!

Deel deze aanbieding: