Hotel Occidental Margaritas

Gran Canaria
Playa del Inglés

Hotel Occidental Margaritas is erg geliefd bij het Nederlandse publiek. Erg fijn is dat het selection hotel op een klein stukje lopen van winkelcentrum Gran Chapparal ligt en je met de shuttleservice van het hotel, zo op het strand bent. Buiten deze fijne ligging is er in dit familiehotel ook volop vermaak voor jong en oud.

En zijn zowel kamers als appartementen waar je kunt verblijven. Ook beschikt het hotel over kamers die geschikt zijn voor eenoudergezinnen. Maar waar je ook voor kiest, ze zijn allemaal netjes ingericht. Een ander groot pluspunt is dat je bij een verblijf in Hotel Occidental Margaritas geen omkijken hebt naar het eten en drinken; het all inclusive programma is uitgebreid en kent zowel lokale als internationale gerechten. Verder is er is een groot restaurant met een ruimte om lekker buiten te eten en zijn er meerdere bars. Er is zelfs een (snack)bar die helemaal Aziatisch is ingericht.

Het hotel beschikt over allerlei leuke voorzieningen. Zo zijn er 2 zwembaden, waarvan de ene vooral gebruikt wordt voor amusement en de andere een plek is om heerlijk te ontspannen. Beide baden liggen in een fleurige, tropische tuin en zijn omringd met ligbedjes. Bovendien staan er op de groene ligweide Balinese lounge bedjes (tegen betaling) klaar om heerlijk in weg te dromen, dus ook stelletjes zitten hier helemaal goed. Daarnaast zijn de animatieshows hier gevarieerd en vrijwel dagelijks te bewonderen. Liever actief bezig? Dan bieden onder andere de fitnessruimte en tennisbaan uitkomst.

Reisinformatie

  • Aanvang: 07/01/2018
  • 4 dagen
  • 3 personen
  • Vliegen
v.a. € 609,-
Bekijk bij de aanbieder!

Deel deze aanbieding: