Hotel Ola El Vistamar

Mallorca
Porto Colom

Comfort en charme vormen de ideale combinatie voor jouw vakantie! Dit hotel is geheel in Mediterraanse stijl gebouwd en ligt in het pittoreske plaatsje Porto Colom. Het strand ligt op circa 800 meter afstand. De grotere plaats Cala d’Or ligt ongeveer 6 kilometer verderop. Er is een gratis shuttleservice naar het strand en het centrum van Porto Colom.

Dit hotel biedt een scala aan faciliteiten. Voor een beetje ontspanning kun je een bezoekje brengen aan het Turks bad, verwarmd binnenzwembad of sauna. Sportievelingen kunnen terecht bij de fitness, tennisbanen of minigolfbanen. Genieten van een drankje of hapje kun je in het restaurant of een van de bars van het hotel doen. Tevens worden er diverse activiteiten georganiseerd.

Let op: In dit hotel zijn geen kinderen toegestaan en het hotel bestaat uit drie gebouwen. In het hoofdgebouw bevinden zich de receptie en de lounge bar. Het restaurant bevindt zich in het bijgebouw aan de overkant en bij het bijgebouw naast het hoofdgebouw bevindt zich het zwembad, het binnenzwembad en de bar.

Reisinformatie

  • Aanvang: 01/10/2017
  • 5 dagen
  • 2 personen
  • Vliegen
v.a. € 509,-
Bekijk bij de aanbieder!

Deel deze aanbieding: