Cambrils – Costa Dorada badplaats

Cambrils is één van de vele badplaatsen in de Costa Dorada maar één van de weinigen die echt de moeite waard is. Gelegen in de provincie Tarragona staat deze badplaats als een vissershaven bekend. De ligging van de plaats is uitstekend. Op slechts 20 km van Tarragona en 100 km van Barcelona zelf zijn de mogelijkheden eindeloos.

Cambrils bruist van de activiteiten

Doordat de badplaats tevens bekend staat als vissershaven is er meestal wel wat te beleven in de haven en dit maakt de haven dan ook tot een toeristische trekpleister. Daarnaast kunt u er 6 dagen van de week terecht om er verse vis te kopen in de vismijn. In de zomermaanden spelen de inwoners slim in op het toerisme door op de woensdag een markt te organiseren voor de toeristen.

Als u het niet zo heeft op vis dan kunt u ook altijd terecht in één van de winkelcentra’s of winkelstraten. Er kan goed gewinkeld worden in de badplaats en u heeft keuze genoeg uit soorten winkels, zo zijn er souvenirwinkels, kleding en sportwinkels, café’s, restaurants en nog veel meer. U hoeft zich dus echt niet te vervelen tijdens een vakantie Cambrils.

Cambrils – de Feiten

De badplaats is gelegen in de provincie Tarragona in de Costa Dorada in autonome regio Catalonië in het oost-noord-oosten van Spanje. De badplaats heeft een oppervlakte van een dikke 35 vierkante kilometer en telt zo’n 27.000 inwoners.

Een vakantie Cambrils is genieten

Als u op zoek bent naar een badplaats in de Costa Dorada dan is deze badplaats zeker aan te raden. Door de vele winkels en restaurants kunt u zich hier prima vermaken. Natuurlijk is er ook een groot een mooi strand waar u vele uren door zult kunnen brengen aan het water. U kunt zelfs met een boot naar andere plaatsen toe om daar eens te kijken. Een andere mogelijkheid is om met de trein naar bijvoorbeeld Tarragona of Barcelona te gaan en daar eens te gaan kijken.

Al met al zijn de mogelijkheden vrij eindeloos voor een vakantie Cambrils.