Calella – badplaats Costa del Maresme

Calella is een relatief kleine badplaats aan de Costa Del Maresme in de provincie Barcelona. Deze kleina maar vooral gezellig een sfeervolle badplaats is vrij populair onder toeristen en dat is juist goed voor plaatsen als deze. Niet alleen voor de bevolking maar ook voor de andere toeristen die een bezoek brengen. Hotels, appartementen en restaurants zijn er genoeg en allemaal voor u!

Strandvakantie Calella

Als u op zoek bent naar een badplaats in de buurt van de Costa Brava of Barcelona dan zit u met een strandvakantie Calella zeker goed. Door de goeie ligging van de plaats kunt u gemakkelijk naar het noorden naar steden als Blanes, maar ook is er een goeie aansluiting voor de trein naar Barcelona. Al met al genoeg mogelijkheden dus voor een gezellige en geslaagde vakantie.

Calella – de Feiten

Deze relatief kleine badplaats ligt in de Costa de Maresme in de provincie Barcelona in de autonome regio Catalonië. De stad heeft een oppervlakte van zo’n 8 vierkante kilometer en heeft ongeveer 16.000 inwoners (2.000 inwoners per vierkante kilometer). Vanaf deze prachtige badplaats heeft u een heleboel mogelijkheden voor bezichtigingen in andere steden/dorpen.

Vakantie Calella

Als u een goede badplaats in Spanje zoekt aan de noord-oostkust dan zit u bij deze badplaats zeker goed. U zit niet gebonden aan dat wat de stad u alleen te bieden heeft, nee er is nog veel meer voor u om te bezichtigen in andere steden en dat maakt de mogelijkheden bijna onbeperkt. Een vakantie Calella is zeker de moeite waard!