Badplaats Fenals

Fenals is net als Lloret de Mar een badplaats in de Costa Brava. Waar Lloret de Mar in de zomer overspoeld wordt door jongeren is in deze badplaats juist meer rust te vinden en gezinnen met kinderen. De beide stranden worden enkel en alleen gescheiden door een grote rots en toch waant u zich in een andere plaats.

Fenals – eigen dorp, andere sfeer

Fenals ligt net even ten zuiden van Lloret de Mar en toch merkt u hier tijdens uw vakantie helemaal niets van. De stranden worden gescheiden en daarnaast is Fenals een apart dorp in de gemeente Lloret de Mar. De reden dat veel gezinnen naar deze prachtige badplaats komen is de knusheid van het dorpje en met name het vele malen rustigere strand dan bij buren.

Fenals – de feiten

Deze badplaats ligt in de gemeente Lloret de Mar in autonome regio Catalonië, provincie Gerona in de Costa Brava. Fenals is meer een buitenwijk van Lloret de Mar waardoor andere gegevens over de badplaats zoals oppervlakte en inwoner aantal niet bekend zijn.

Vakantie Fenals

Als u dus op vakantie wilt en u wilt de vakantie in de buurt van Lloret de Mar doorbrengen dan is de badplaats Fenals zeker een goede optie. Naast het feit dat u zich in een ander dorp waant is er ook een vele malen rustiger strand zodat u meer kunt gaan genieten van uw rust. Een vakantie Fenals is zeker de moeite waard.