Motril – badplaats Costa Tropical

Motril is één van de weinige wat bekendere badplaatsen in de Costa Tropical. Deze badplaats is gelegen in het zuiden van Spanje in de provincie Granada. De badplaats is een vrij grote stad waar u echt optimaal kunt genieten van de stranden, de zee, de schoonheid van de natuur en het wisselende landschap. Niet alleen komen de meeste toeristen naar deze badplaats toe maar ook vormt Motril samen met de kusten van Poniente, Puerto en Azucenas tezamen de kern van de bevolking van de Costa Tropical.

Motril – goed bereikbaar vakantieoord

Deze badplaats is zowel vanaf het westen als van het oosten goed te bereiken voor toeristen. De Autovia del Mediterráneo loopt rondom de stad vanaf waar een ieder over kan gaan naar de A-4133 of de E15 die dan door lopen tot de ring van de stad.

De stranden

Playa Franada, Puerto de Motril en El Varadero vormen de belangrijkste aansluitingen tussen de stad en de zee.

Motril – de Feiten

Deze badplaats, gelegen in de Costa Tropical, ligt in de provincie Granada in autonome regio Andalusië in het zuiden van Spanje. De stad heeft een totale oppervlakte van 110 vierkante kilometer en telt in 2009 een kleine 60.000 inwoners. Een van de belangrijkste bezienswaardigheden/bijzonderheden van de stad was dat Koning Boudewijn van België er een buitenverblijf had.

Vakantie Motril

Als u op vakantie wilt naar Spanje en u wilt echt kunnen genieten van zo veel mogelijk zonuren, goeie temperaturen, lekker water en niet te druk dan is deze badplaats/gemeente echt iets voor u. Door de ligging in het prachtige uiterste zuiden van het schiereiland kunt u echt genieten van de natuur en natuurlijk ook de cultuur. Een vakantie Motril is ideaal voor een ieder die houd van uitrusten.