Pineda de Mar – badplaats Costa del Maresme

Pineda de Mar is een badplaats in de Costa del Maresme in de provincie Barcelona. Deze kleine gezellige badplaats biedt u dat wat u zoekt bij een strandvakantie, een heerlijk strand met prachtig water, een mooie kustlijn en vele zonuren. Mocht u de zon uit willen en de sfeer van de stad proeven dan kan dat ook in één van de restaurantjes of winkels.

Pineda de Mar – de Feiten

Deze kleine badplaats ligt in de provincie Barcelona, in de Costa del Maresme in autonome regio Catalonië. De gemeente heeft een oppervlakte van zo’n 10 vierkante kilometer en er wonen ongeveer 25.500 mensen (volgens de telling in 2007). Vanaf Pineda de Mar zijn er veel mogelijkheden om naar verschillende bezichtigingen te gaan in andere dorpen/steden in de buurt en natuurlijk kunt u ook de trein of auto pakken naar Barcelona.

Vakantie Pineda de Mar

Als u een geslaagde vakantie wil plannen in de Costa del Maresme dan is deze badplaats zeker iets voor u. Zonder dat het in de zomer overspoeld wordt met toeristen is het gewoon lekker druk zonder dat het te druk wordt. Genoeg winkels en restaurantjes om een leuke en gezellige sfeer te brengen. Een vakantie Pineda de Mar is ontspannend!