Sant Antoni de Calonge – badplaats Costa Brava

Sant Antoni de Calonge is één van de vele badplaatsen in de Costa Brava. Liggend in de Gemeente Calonge in Gerona (provincie) kunt u hier genieten van een prachtige wilde baai waar u heerlijk kunt zwemmen en genieten van het Spaanse weer en eten.

Kleine badplaats – grote mogelijkheden

De badplaats Sant Antoni de Calonge is mooi gelegen in de gemeente Calonge waardoor u vele mogelijkheden heeft. Niet alleen kunt u er voor kiezen om lekker op het strand te gaan liggen maar u kunt ook uitstekend één van de vele winkeltjes bezoeken of de trein/metro nemen naar één van de vele andere plaatsen. U hoeft zich dus echt niet te vervelen tijdens uw bezoek aan de badplaats.

Sant Antoni de Calonge – de feiten

Deze oost-Spaanse stad ligt in de gemeente Calonge, in de provincie Gerona in autonome regio Catalonië in de Costa Brava. De totale oppervlakte van de gemeente bedraagt 34 vierkante kilometer met een kleine 10.000 inwoners volgens de laatste telling in 2007. Het gaat hier inderdaad om de gemeente Calonge aangezien de badplaats een onderdeel is van deze gemeente/stad

Heerlijk genieten in Sant Antoni de Calonge

Als u lekker op vakantie wilt gaan en u zoekt een badplaats die meer te bieden heeft dan alleen strand en mooie zee dan is Sant Antoni de Calonge zeker een goede optie aangezien u zich hier prima kunt vermaken.