Een vakantie Costa del Maresme

Als u op vakantie wilt gaan naar Spanje en u wilt één van de grotere steden bezoeken zoals Barcelona dan is een vakantie naar deze kuststreek zeker aan te raden. De Costa sluit in het noorden aan op de Costa Brava en in het Zuiden op Costa del Garraf. Door de mooie ligging van deze kuststreek heeft u vele opties als u een vakantie Costa del Maresme boekt.

Steden en badplaatsen voor uw vakantie Costa del Maresme

Als u een vakantie boekt naar deze kuststreek dan is het wel handig om te weten welke badplaatsen en steden de moeite van een bezoek waard zijn toch? Wij hebben dit voor u uitgezocht. Een aantal van de meest bekende badplaatsen in de Costa del Maresme zijn:

De Costa del Maresme is één van de minder bekende kuststreken van Spanje ondanks het feit dat één van de grootste steden in deze kuststreek ligt, Barcelona. Vaak worden Playa’s en badplaatsen tezamen met de steden gerekend tot de Costa Brava die vele malen bekender is maar dit is niet juist.

Vakantie Costa del Maresme vol bezienswaardigheden

U kunt zich dan ook vast wel voorstellen dat een vakantie aan deze kuststreek vol zit met bezienswaardigheden dankzij de stad Barcelona maar ook dankzij de verschillende badplaatsen. De stranden van deze kuststreek zijn overigens wel bekender dankzij het zand en grind waar de stranden uit bestaan.

Ronduit genieten tijdens uw vakantie Costa del Maresme

Door een stad als Barcelona naast de plaatsen in de kust is deze kuststreek toch populairder dan meniggeen zou verwachten en bezoeken al vele mensen deze kuststreek zonder dat ze dat weten. Toch zult ook u echt gaan genieten van uw vakantie Costa del Maresme.