Een vakantie Costa Dorada is prachtig

Tijdens een vakantie Costa Dorada zult u echt genieten van de prachtige ligging van de Costa samen met de lengte van de kuststreek, 216 kilometer. De kuststreek begint net even boven de badplaats Tarragona en loopt door tot de delta van de rivier de Ebro. Naast de Costa Brava en Costa del Sol staat ook de Costa Dorada bekend om het toerisme.

Badplaatsen voor uw vakantie Costa Dorada

Als u op vakantie gaat naar deze prachtige kuststreek dan is het wel handig als u weet welke badplaatsen er allemaal zijn, toch? Wij hebben dit voor u uitgezocht en zijn tot de volgende lijst gekomen van goeie badplaatsen aan de Costa Dorada:

Bovengenoemde badplaatsen zijn qua voorzieningen en populairiteit het grootst in deze kuststreek. De badplaats Salou staat net als Lloret de Mar in de Costa Brava bekend als een feestbadplaats en is ook erg populair bij jongeren of twintigers om lekker te kunnen feesten.

Echt genieten tijdens een vakantie Costa Dorada

Deze kuststreek sluit in het noorden aan op de Costa del Garraf en gaat in het zuiden over op de Costa del Azahar. Dit geeft deze kuststreek niet alleen nog ongelooflijk veel meer mogelijkheden maar het maakt de hele streek een stuk geschikter voor diverse vormen van toerisme. U zult vast en zeker genieten van uw vakantie Costa Dorada