Op vakantie naar de Spaanse eilanden?

Het Spaanse eilanden overzicht SpanjeNaast het vaste land zijn er ook een aantal Spaanse eilanden, te weten: Majorca (Mallorca), Menorca, Ibiza en dan is er nog de Canarische Eilanden groep die weer bestaat uit totaal 13 eilanden;

7 Grote: El Hierro, Fuerteventura, Gran Canaria, La Gomera, La Palma, Lanzarote, Tenerife

6 Kleine: Graciosa, Alegranza, Montaña Clara, Isla de Lobos, Roque del Este en Roque del Oeste.

Spaanse vakantie naar oost of west?

U kunt in principe dus kiezen waar u naar op vakantie wilt, ten oosten van Spanje naar Mallorca, Menorca of Ibiza of ten zuidwesten van Spanje (naast Marokko) naar de Canarische Eilanden. Ongeacht welke keuze u maakt weet u in ieder geval 1 ding zeker, u gaat op een vakantie naar Spaanse eilanden waar u ongetwijfeld zult genieten van de sfeer, het klimaat en de prachtige vergezichten.

U heeft ongeacht u keuze altijd genoeg bezienswaardigheden om bij te gaan kijken en op alle eilanden kunt u altijd genieten van het heerlijke warme klimaat, de vele zonuren en de aardige bevolking.

Spaanse eilanden – altijd de juiste keuze

Het maakt dus niet uit naar welk Spaans eiland u op vakantie gaat. U kunt geen slechte keuze maken. Of u nu kiest voor één van de 13 eilanden ten westen van Marokko, of 1 van de andere ten oosten van Spanje, u zult er ongetwijfeld genieten.

Relevante onderwerpen: