All Inclusive Spanje

Een all inclusive Spanje vakantie kunt u boeken via diverse reisbureaus maar ook via internet. Er zijn diverse grote websites die vakanties naar Spanje aanbieden. Anders dan bij logies en ontbijt verblijft u niet alleen in het hotel en ontbijt u er niet alleen maar ook de lunch (zit vaak wel inbegrepen) en het avondeten zitten dan bij de prijs inbegrepen en u mag dan zoveel eten als u zelf wilt. Op die manier is alles voor de gehele vakantie gedekt, verblijf, eten, drinken en vermaak.

All inclusive Spanje vakantie

Het maakt vaak niet uit of u nou naar één van de Costa’s op vakantie gaat, een eiland of ergens in de buurt van Madrid, bijna alle hotels in het land geven u de mogelijkheid om te kiezen uit een verblijf op basis van logies en ontbijt of op all inclusive basis. Bij deze laatste variant mag u dan ook alles eten, drinken en vaak ook doen wat in het hotel mogelijk is. U krijgt dan vaak een pasje of een armband wat aanduid dat u op deze basis in het hotel verblijft wat u dan direct toegang geeft tot het eten, drinken en entertainment.

Gezien Spanje te kampen heeft met meer toeristen dan inwoners moet u er niet van uitgaan dat u michelin ster waardig eten voorgeschoteld krijgt. Bij de meeste hotels is er zelfs geen kaart om eten van uit te kiezen maar kunt u plaatsnemen aan het lopend buffet samen met alle andere gasten.

Het lopend buffet is dan wel zo georganiseerd dat er van alles voldoende is. Verse groentes, vlees, vis, aardappelen, friet, pizza en pasta is er bijna elke avond wel aanwezig. Vaak zijn er van iedere gang meerdere gerechten verkrijgbaar zodat u niet 5 dagen op rij aan hetzelfde vlees hoeft te gaan of dezelfde vis moet eten. Ook zijn de producten die gebruikt worden vaak streekgebonden zodat u ook de lokale cuisine leert kennen.

Houd er alleen wel rekening mee dat in de zuidelijke landen en dan met name landen als Spanje, alles klaargemaakt wordt in olijfolie. Dit maakt de gerechten vaak wel gezonder dan wanneer er in boter gebakken wordt maar voor veel mensen is het een aanslag op de darmen.

Online all inclusive Spanje boeken

Naast het feit dat u naar een reisburo toe kunt gaan om daar uw vakantie te boeken kunt u ook gebruik maken van het internet. U kunt dus online uw vakantie boeken in ongeveer 10 minuten (afhankelijk van de site die u gebruikt en de internetsnelheid). U heeft dan niet alleen ruime keuze maar u bent dan ook gelijk voorzien op alle mogelijke manieren. Echter is het zo dat bij een reisburo vaak ook direct de vliegtickets erbij geboekt worden en dat hoeft online niet zo te zijn.

U kunt op diverse websites puur het verblijf boeken en dan via vliegmaatschappijen in dezelfde periode vliegtickets regelen echter heeft u dan altijd de kans dat u duurder of juist goedkoper uitbent. Als u een all inclusive Spanje vakantie boekt bij bedrijven als D-reizen of Neckermann reizen dan zit daar over het algemeen altijd de vliegticket bij inbegrepen. Dan weet u dus direct uw totaalprijs.