Golf Spanje

Golf Spanje is een prachtig idee van de Spaanse overheid om het land op diverse gebieden meer op de kaart te brengen. Golf is een hele populaire sport (met name de laatste jaren) en ook is dit land van plan hier steeds meer aan te gaan doen. Met name in de meer toeristische gebieden zoals de Costa del Sol, Costa Brava, Costa Blanca en Costa del Maresme komt deze sport steeds meer naar voren. Prachtige greens, afwisselende banen qua moeilijkheid en het aangezicht van de diverse banen doen niet alleen beginners verbazen over Golf. Spanje is druk bezig de sport in het land op een nieuwe plateau te krijgen en hiervoor zijn veel nieuwe accommodaties nodig waar u van gaat genieten.

Golf Spanje – clinics

Een van de aspecten waar ze in Spanje mee bezig zijn om te verbeteren zijn de clinics die gegeven worden bij de banen. In de Costa Blanca, Costa Brava, Costa de la Luz en Costa del Sol hebben ze op meer dan 75 verschillende banen de clinics op hoger niveau weten te krijgen. Hier kunt u dus goed werken aan uw techniek en als u beginnende speler bent kunt u hier pas echt goed leren golfen.

In Spanje, met name in de Costa del Sol, zijn complete golf hotels te vinden waar men niets anders doet dan golfen. Sommige hotels hebben wel 3 verschillende banen naast het hotel liggen waar de gasten gebruik van kunnen maken maar dat is nog niet alles. Er zijn ook complete golf resorts met meerdere banen, clinics, workshops, technische uitleg, theorie lessen en nog veel meer. U kunt hier al weekenden boeken bij diverse hotels en resort of u kiest voor een langer verblijf dat maakt niet uit. Golfen kan iedereen leren en ondanks dat een beetje gevoel wel vereist is zijn de eisen voor een goeie golfspeler veel minder dan voor bijvoorbeeld een prof voetbalspeler. De uitrusting is echter vele malen duurder. Maakt u zich hier ook geen zorgen over, tijdens u golf vakantie kunt u namelijk gewoon clubs huren of lenen via het hotel of resort. Dit maakt Golf in Spanje ook zo leuk

Online golf Spanje boeken

Er zijn diverse websites op internet te vinden waar u direct uw golf vakantie naar Spanje kunt boeken. Golftime.nl is zo’n website waar u direct kunt kiezen waar u heen wilt en direct kunt boeken. Natuurlijk moet u wel rekening houden met dezelfde punten als dat u moet bij een reguliere vakantie Spanje maar dat mag de pret absoluut niet drukken. Voor een ieder die wil leren golfen of zijn technieken wilt verbeteren is in Spanje al snel aan het juiste adres.

Golf Spanje te gek!

Veel mensen die dit type van vakantie hebben geprobeerd zijn van mening dat het te gek is om eens te proberen. Het is de mensen helemaal goed bevallen zoals de uitleg gegeven werd en de technieken die hun werd aangeleerd. zoals al eerder gezegd zijn ook de voorzieningen op de Spaanse Golfbanen helemaal goed. Prachtige banen, goede voorzieningen, veel mogelijkheden en gezelligheid zijn de belangrijkste aspecten hier. Als u golf Spanje tegen een echte fanaat zegt zal hij diezelfde aspecten noemen omdat het namelijk ook echt zo is. Bijna alle zaken zijn echt tot in de puntjes geregeld voor beginners, gevorderden en experts.