Wat te doen in Marbella - Restaurants en Hotels

2023-04-19
Marbslifestyle.com

Marbella is een prachtige stad aan de Costa del Sol in Spanje. Een ideale bestemming om te genieten van een heerlijke strandvakantie met veel zon, zee en strand. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden om je verblijf in Marbella leuk en avontuurlijk te maken. In dit artikel geven we tips over wat je kunt doen in Marbella: restaurants en hotels.

Restaurants in Marbella

Marbella biedt tal van zeer goede restaurantopties, waar je heerlijk kunt genieten van de lokale gerechten en de keuken uit het Middellandse-Zeegebied. Proef de smaken van olijfolie, knoflook en verse groenten. Er zijn ook veel internationale restaurants te vinden. Neem vooral ook een kijkje in de oude stadskern van Marbella, voor een unieke culinaire ervaring.

Hotels in Marbella

Marbella heeft een zeer uitgebreid aanbod aan goedkope en luxe hotels. Of je nu op zoek bent naar een betaalbare of luxe accommodatie, je vindt hier altijd een geschikt hotel. Verblijf bijvoorbeeld in een luxe villa met een privézwembad of ga voor een boutique-hotel met zeezicht. Waar je ook verblijft, er is altijd iets moois te vinden in Marbella.

Activiteiten

Marbella heeft ook veel activiteiten te bieden. Bezoek bijvoorbeeld El Casco Antiguo, de oude stadswijk van Marbella, om de mooie gebouwen en gezellige pleintjes te bewonderen. Ga ook eens naar het voormalige Arabische fort Famara of naar het schilderachtige dorpje Júzcar. Je kunt ook een excursie boeken om de omringende steden te verkennen, zoals Ronda en Mijas Pueblo.

Marbella biedt dus een onvergetelijke vakantiebestemming met veel mogelijkheden om te genieten. Of je nu houdt van luxe restaurants en hotels, actieve activiteiten of cultuur, Marbella heeft het allemaal!